Wednesday, March 25, 2009

"Sukkertøy"

Scrapping the music - Norge gir "sukkertøy" (eller blog candy som det heter på engelsk...) til en heldig deltaker som lar seg inspirere av dem + andre scrappere. Her kan du lese mer om sukkertøy-utfordringen: http://scrappingthemusic-norge.blogspot.com/2009/03/lyst-pa-sukkerty.html
Jeg er fersking i scrappeverdenen, selv om jeg har holdt på noen år med å lage egne kort. Det var Saritha som tipset meg om Scrapping the music = å la seg inspirere av musikk. Utrolig artig - og vanedannende!! Veldig inspirerende å ta utgangspunkt i en sangtekst for å finne temaer å scrappe til.

I tillegg til å være med på spennende utfordringer, kan man følge linker til andre scrappesider for info, tips og inspirasjon.


Noen av de sidene som jeg foreløpig har lagt merke til er:

http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/ - Anitas hobbyblogg der jeg fant oppskrift på bl.a. maskering trinn for trinn. Hun er med i design team, og det er utrolig å se hva hun har funnet på av ulike kreasjoner.

http://goril79.blogspot.com/ - Gørils kreativiteter. Her er det brukt mange søte Magnolia-stempler, og Gøril dekorerer dessuten kortene sine utrolig fint inni. Inspirerende!

http://papirrommet.blogspot.com/ - Papirrommet/Anita. Hun designer for Sugar Nellie, kjempesøte motiver! Mange andre fine ting hun har laget også :)

http://www.saritha.org/Hjemmeside/skriveskrive/skriveskrive.html - Sarithas blogg. Det var hun som tipset meg om Scrapping the music og som først inspirerte meg til å ta løs med scrappinga igjen! :D

http://ninas-paradis.blogspot.com/ - Vinterbarn i sommerland. Min kjære søsters blogg. Tror jeg inspirerte henne til å begynne å scrappe mer. Hun er også i startgropa når det gjelder å delta på utfordringer. Artig å scrappe "sammen" selv om vi bor på hver vår kant av landet...

No comments: